گروه صنعتی هفت

طراح و تولید کننده تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب

گروه صنعتی هفت

طراح و تولید کننده تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب

فیلتر درایر چیست؟

اگر با سیستم های تبرید آشنایی دارید، باید بدانید که فیلتر درایر، یکی از ضروری ترین وسایل در این سیستم ها می باشد و با نام فیلتر ساکشن کستل نیز شناخته می شود. عملکرد فیلتر درایر (Filter Drier) بدین گونه است که؛ با قرار گیری قبل از شیر انبساط و بعد از رسیور، به جذب  مواد مضر و نامطلوب مانند رطوبت و اسید در طی سیکل‌های تبریدی می پردازد. در واقع می توان گفت که این وسیله، از ایجاد واکنش های شیمیایی در سیستم های تبرید جلوگیری نموده و کارایی این سیستم ها را تا حد زیادی افزایش می دهد. زیرا؛ ساختمان کمپرسورها به گونه ای است که ورود رطوبت و ذرات آلوده کننده به آن، می تواند موجب وارد شدن صدمات به دستگاه تبریدی شود و فیلتر درایر، با جذب اسیدها  و رطوبت ها مانع از آسیب به این سیستم ها می گردد. گروه صنعتی هفت؛ تولید کننده انواع فیلتر درایر با اندازه های مختلف است که در طراحی ، تولید و ساخت آن استانداردهای متعدد را در نظر می گیرد.

وظایف فیلتر درایر

همانطور که در ابتدای مطلب گفته شد، فیلترهای درایر قطعاتی هستند که در سیستم های تهویه مطبوع و سرمایشی مورد استفاده قرار میگیرند و وظیفه اصلی آنها حذف رطوبت و اسید، گرد و غبار، مواد جامد ریز و درشت، روغن و ...  از مبرد می باشد. همچنین، از دیگر وظایف این وسیله می توان به حذف رطوبت و جلوگیری از یخ زدن قطرات آب در خروجی شیر انبساط و اوپراتور، حذف مواد حاصل از تجزیه روغن که منجر به سیاهرنگ شدن روغن در سیستم های برودتی می گردند و حذف اکسیدهایی مانند آهن، برنج، مس و آلومینیوم جهت جلوگیری از آسیب به دیواره داخلی سیلندرها اشاره نمود.

اجزای تشکیل دهنده فیلتر ساکشن کستل

از اجزای تشکیل دهنده ساختار فیلتر ساکشن کستل می توان به قطعات زیر اشاره نمود:

  • هسته: وظیفه جلوگیری از یخ زدگی در شیر انبساط با جذب رطوبت موجود در سیستم را دارد.
  • فنر: وظیفه انقباض در تلورانس خود را داشته و جهت جلوگیری از حرکت های مداوم فیلتر درایر تعبیه میشود.
  • نمد: بین هسته و فنر قرار میگیرد و از آسیب فنر به هسته جلوگیری می کند.
  • صفحه توری: وظیفه این قطعه، جلوگیری از خروج ذرات از فیلتر و ممانعت از ورود ذرات جامد به سایر بخش های سیستم می باشد.
  • پوسته درایر: این پوسته با جنس های مختلفی تولید می شود که رایج ترین نوع آن، از جنس آلومینیوم و فلزهای همانند آن است.

انواع فیلتر درایر

اگر بخواهیم فیلترهای درایر را بر اساس نحوه نصب و روال کارشان تقسیم بندی کنیم، به چهار دسته بندی فیلتر درایر خط مایع، دوجهته با شیر یک طرفه، خط ساکشن و فیلتر های درایر ترکیبی  می رسیم. فیلتر درایر خط مایع؛ یکی از معمولی ترین فیلترهای ساکشن کستل می باشد که توانایی جلوگیری از عبور ذراتی تا اندازه 20 میکرون را داشته و محل قرار گیری آن، بعد از سیم پیچ خازن و قبل از شیر انبساط می باشد. در فیلترهای  درایر دو جهته با شیر یک طرفه، از یک شیر یک طرفه به منظور اطمینان از عملکرد فیلتر در خط مایع استفاده میشود. در نوع فیلتر درایر خط ساکشن، عملکرد بدین گونه است که در خروجی این فیلترها کلاهک پلاستیکی قرار گرفته که لبه آن به صفحه داخلی چسبیده و مانع از ورود کثیفی‌ها به لوله خروجی در حین کار میگردد. در فیلتر درایر ترکیبی نیز وظایفی مانند؛ حفظ رطوبت،حذف اسیدهای ضعیف و ذرات جامد را به صورت یکجا انجام می شود.

ویژگی های فیلتر درایر

  • بدنه مقاوم از جنس فولاد و غیر قابل واکنش با مبرد
  • حذف ذرات جامد ریز و درشت و انواع اکسیدها
  • حذف مواد حاصل از تجزیه روغن و جلوگیری از سیاهرنگ شدن روغن در سیستم های چیلر
  • ظرفیت بالای جذب آب و اسید زدایی در خروجی شیر انبساط
  • مقاومت بالا در برابر شوک و لرزش
  • قابلیت کاربرد درانواع سیستم های تبرید تجاری، صنعتی و ...
  • جلوگیری از وارد شدن آسیب به دیواره داخلی سیلندرها

قیمت فیلتر درایر

تعیین قیمت فیلتر درایر به پارامترهای مختلفی همچون؛ نوع فیلتر، اندازه و ابعاد، جنس بدنه و نوع اتصالات و  قابلیت های آن  بستگی دارد و  با توجه به نوسانات موجود در بازار نمیتوان قیمت ثابتی برای این تجهیزات تعیین نمود. گروه صنعتی هفت با بیش از 30 سال سابقه فعالیت در حوزه تولید تجهیزات صنعت تصفیه آب و فاضلاب، امکان خرید انواع فیلتر درایر را نیز فراهم نموده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت فیلتر ساکشن کستل می توانید از مشاوره رایگان قبل از خرید که توسط کارشناسان گروه صنعتی هفت ارائه می گردد استفاده نمایید.

شماره های تماس : 02156541459 – 02156541457 






نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد